Jolanda Dijkman Huidcoach

jolanda_dijkman_behandeling

hannah huidverbetering

Jolanda Dijkman werkt met een uniek systeem voor huidverbetering en doet veel meer dan alleen maar het structureel verzorgen van uw huid, daarom spreekt men van een ‘hannah huidcoach’ in plaats van een ‘schoonheidsspecialiste’!

Cliënten leren hun eigen huid begrijpen, respecteren en thuis structureel onderhouden, om optimaal van het systeem te kunnen profiteren. Hiertoe geeft de hannah huidcoach Jolanda Dijkman effectieve adviezen en handige tips.

Individuele benadering want ieder mens en dus elke huid is uniek

behandelingen_hannah huidverbetering: meten is weten

De doelstelling van een hannah huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat.

Aan de behandelingen gaat een intake gesprek vooraf in combinatie met een huidanalyse door middel van een skin analyzer. Hierbij zal de conditie van je huid gemeten worden op vocht-, vetgehalte en pH-waarde.

Jolanda behandelt je persoonlijk, met aandacht en kennis. Samen met jou heeft ze huidverbetering als doel. De hannah producten worden ook speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek!

Blijf langer jong en mooi met de nieuwste behandelingen en producten voor huidverbetering en anti-ageing

Wie de huid op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. De hannah huidcoach weet hoe ze dit moet realiseren.

De huidexpert analyseert je huid, weet hoe ze reageert, herkent huidproblemen, herstelt je conditie en activeert het zelfgenezende vermogen van de huid. In de schoonheidssalon vind je het nieuwste voor huidverbetering en anti-ageing, maar ook een moment rust voor jezelf.

Alle hannah producten hebben een uitgebalanceerde samenstelling. Zij zijn speciaal ontworpen voor het hannah-systeem van huidverbetering. Er worden alleen hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten gebruikt die een huideigen karakter hebben.

Jolanda bereikt de allerbeste resultaten met het individuele hannah-systeem voor huidverbetering: het zorgvuldig samengestelde 5 stappenplan
Lees meer over het hannah 5 stappenplan
reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen

Alle etappes van het hannah-systeem worden doorlopen met producten die speciaal voor je huid geselecteerd zijn: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen.

Daarna wordt het behandelplan en de thuisverzorging doorgenomen. De behandelingen zijn intensief en werken op het huidherstel. Er wordt gewerkt met de hoogste kwaliteit werkstoffen, de zogenaamde glylolic acids.

Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

hannah - geef je huid een kans