Jolanda Dijkman Huidcoach

jolanda_dijkman_behandeling

het hannah 5 stappenplan

Het uitgangspunt: Ieder mens en dus elke huid is uniek. In een eerste gesprek bij de hannah huidcoach Jolanda Dijkman worden je wensen eerst helder besproken. Jolanda bekijkt de huid vervolgens nauwkeurig en maakt een gedegen en individuele huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding ván de cliënt zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden!

Jij bent uniek zo ook je huid!

hannah 5 stappenplan

Bij het behandelplan wordt gebruik gemaakt van het hannah 5 stappenplan. Voor deze stappen van het reinigen en peelen, het stimuleren, het herstellen en het beschermen van de huid zijn speciale producten ontworpen. Alle hannah producten hebben een uitgebalanceerde samenstelling. Er worden alleen hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten gebruikt die een huideigen karakter hebben.

Een hannah huidcoach is in staat om het meest optimale resultaat uit de behandelingen, producten en klantbenadering te halen. Dit leidt tot een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid alsmede loyaliteit!

Het hannah 5 stappenplan wordt per individu op zorgvuldige wijze aangepast. Op deze manier bereikt de hannah huidcoach spraakmakende huidverbetering!

Stap 1 reinigen

hannah producten voor reinigen van de huidAlleen een goed gereinigde huid kan verzorgende en huid verbeterende werkstoffen opnemen. Om het verstoren van de natuurlijke beschermmantel van de huid te voorkomen, dient een reiniging zoveel mogelijk overeen te komen met de huideigen lipiden respectievelijk pH-waarde.

Reinigen met Cleansing Milk, Sensitive Skin Lotion, Cleansing Clay, Active Lotion

Stap 2 peelen

hannah producten voor peelen van de huidEen gezonde huid voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend uit. Door je huid dagelijks te reinigen en wekelijks een intense peeling te geven, creëer je de basis voor zo’n huid. En zorg je ervoor dat deze de huidverbeterende werkstoffen kan opnemen.

Peelen met Enzymatic Skin Peeling en Glycolic Gel 6%

Stap 3 stimuleren

hannah producten voor stimuleren van de huidHet stimuleren van de doorbloeding van de huid is een essentiële stap binnen het hannah-systeem voor huidverbetering. Door de huid te stimuleren wordt deze namelijk optimaal voorzien van zuurstof en andere werkzame voedingsstoffen. Zo geef je jouw huid de mogelijkheid zich te herstellen. Dit is namelijk niet mogelijk zonder een goede doorbloeding.

Stimuleren met de therapeutische producten Active Mask en Cell Active

Stap 4 herstellen

hannah producten voor het herstellen van de huidDe laatste stappen voor huidverbetering zijn het herstellen en beschermen van de huid. Voor het herstellen van je huid zijn onder meer zuurstof, vocht, vitaminen en de juiste voedingsstoffen van het allergrootste belang. Praat met huidcoach Jolanda Dijkman over de juiste keuze en het juiste gebruik van hannah producten.

Herstellen met Skin Elixer, Hydro Mask, Remodelling Cream, Cell Recovery Cream

Stap 5 beschermen

hannah 24 hour skin balancingEen gezonde en stralende huid creëer je door het natuurlijke herstellende vermogen van de huid te stimuleren. Om de herstelde huid vervolgens te behouden en in balans te houden, zul je deze ook dagelijks moeten beschermen tegen gevaren van buitenaf zoals UV straling, uitlaatgassen, wisselende temperaturen, wind. Voorkomen, zo zul je zien, is voor je huid uiteindelijk vele malen beter dan genezen!

Beschermen met 24-Hour Skin Balancing, Opulence Serum, Touch of Silk