Jolanda Dijkman Huidcoach

jolanda_dijkman_behandeling

hannah4HIM

Mannen gaan mee met de tijd en vinden het prettig, dat ze er verzorgd, succesvol en goed uitzien. Als dit herkenbaar is voor je, breng dan eens een bezoek aan mijn praktijk. 30% van de klanten van de huidcoach zijn man. Dit is in het verleden ontstaan door de stevige, unieke bindweefselmassage. Ook de producten van hannah zijn zeer geschikt voor de mannenhuid.

Ontdek waar hannah voor staat en onderga een Xperience!

mannen behandelingen
De Xperience start met een uitgebreide huidanalyse. Met de Skin Analyzer zal ik het vocht-, vetgehalte en pH-waarde van je huid meten. Door deze analyse kan de huidcoach je uitleggen waarom je bepaalde producten gebruikt en wanneer.

Vervolgens zullen alle stappen van het hannah-systeem worden doorlopen met producten die speciaal voor je huid geselecteerd zijn. Dit bestaat uit:

  • reiniging
  • peeling (verwijderen van onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen)
  • stevige bindweefselmassage
  • als afsluiting een serum of masker

Ervaar wat echte huidverbetering is door middel van de hannah technieken en producten

Het doel van de Xperience is, om je bewust te maken van je huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de hannah technieken en producten.Tijdens de anderhalf uur durende Xperience, word je door de hannah huidcoach getrakteerd op een effectieve behandeling en persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat.