Jolanda Dijkman Huidcoach
hannah_producten

hannah BODY

Een gezonde huid is de basis voor een mooie lichaamshuid. Het is van groot belang dat de lichaamshuid goed beschermd wordt, soepel en gehydrateerd blijft en wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen.

De bodyproducten van hannah bestaan uit perfect op elkaar afgestemde producten die zorgen voor een mooie en gezonde lichaamshuid.

hannah Body range

Shower Treatment: een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie.

Shower Treatment is een verzorgende en kalmerende doucheolie op basis van sojaboonolie.

Daar waar nodig herstelt deze rijke formule de lipidenlaag van de huid en is zelfs uitermate geschikt voor een droge en/of gevoelige huid. Het heeft een frisse geur, is makkelijk in gebruik en zorgt voor een mooie, schone en goed gehydrateerde huid! Tevens ideaal te gebruiken tijdens het scheren.

Body Cream: voedende bodycrème voor het gehele lichaam.

De romige samenstelling van de Body Cream heeft een hoogwaardige, volle basis van macadamia-olie.

Body Cream is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. De toegevoegde cafeïne verstevigt de huid zichtbaar en werkt tevens als een sterke, hydraterende ‘antioxidantboost’. Het resultaat? Een gladde, stevige en veerkrachtige lichaamshuid!

Body Oil: Optimaliseert de natuurlijke bescherming van het lichaam.

De Body Oil is een intensief voedende olie met macadamia-olie en arganolie.

Body Oil geeft een weldadig ontspannend effect, biedt een preventieve bescherming tegen huidveroudering en is zeer geschikt voor een (zeer) droge huid. De fluweelzachte textuur laat de huid gezond en glanzend voor de dag komen en bovenal streelzacht aanvoelen!

Scrub Plus: Effectieve lichaamspeeling voor een sterke doorbloeding.

Dit is een therapeutisch product, uitleg van je huidcoach is noodzakelijk!
Wanneer er een teveel aan dode huidcellen op de huid aanwezig is, kan deze verstikken. Door dit proces is er minder activiteit en doorbloeding, waardoor de huid er vaal en grauw uit gaat zien. Scrub Plus pakt beide ‘afbraakprocessen’ tegelijkertijd aan. Er wordt een mechanische peeling gegeven door de natuurlijke korreltjes en tevens zal de toegevoegde vitamine B3 de huid nog eens extra doorbloeden.

bron: www.hannahboutique.nl/Producten/Lichaamsverzorging/