Jolanda Dijkman Huidcoach
hannah_producten

hannah BASIS

Wil je de huid goed aanpakken, gebruik dan de producten van hannah. Het ongekende specialisme en de jarenlange praktijkervaring hebben tezamen geleid tot een effectief 5 stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

hannah_Kennismakingsset_zwarte_toilettas

Ieder mens en dus elke huid is uniek.

Het hannah 5 stappenplan betekent dat voor het reinigen en peelen, het stimuleren, het herstellen en het beschermen van de huid speciale producten zijn ontworpen. Alle hannah producten hebben een uitgebalanceerde samenstelling. Er worden alleen hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten gebruikt die een huideigen karakter hebben.

Een hannah huidcoach is in staat om het meest optimale resultaat uit de behandelingen, producten en klantbenadering te halen. Dit leidt tot een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid alsmede loyaliteit!

Jolanda bereikt de allerbeste resultaten met het individuele hannah-systeem voor huidverbetering: het zorgvuldig samengestelde 5 stappenplan
Lees meer over het hannah 5 stappenplan
reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen

De doelstelling van een hannah huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat.
hannah producten