Jolanda Dijkman Huidcoach
hannah_producten

BlissFuel

BLISSFUEL vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden, door de unieke formule worden je huid, haar en nagels van binnenuit verbeterd waardoor je er beter uit gaat zien.

Maar BLISSFUEL is veel meer dan dat: je krijgt meer energie, wordt stressbestendiger en beschermt de cellen tegen oxidatie. Je ziet er niet alleen beter uit, maar je voelt je ook sterker.

De capsule die maakt dat je je goed voelt en er beter uitziet

BlissFuel is een supplement dat de uiterlijke kenmerken van ouder worden zal verzachten en een actieve levensstijl kan ondersteunen. BlissFuel is met name geschikt voor mensen die intensief werken, weinig slapen, stress kennen, maar ook genieten van het leven en lekker eten.

BlissFuel vormt een vast onderdeel van je dagelijkse beauty routine. Je neemt na of tijdens het ontbijt of de lunch één capsule. De zorgvuldig uitgezochte en unieke ingrediënten versterken lichaam en geest en geven optimale conditie en balans.

Bescherming tegen de gevolgen van stress

BlissFuel is klinisch getest en geschikt voor vegetariërs en veganisten. BlissFuel is gegarandeerd vrij van: gluten, soja, lactose, synthetische conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen.

BlissFuel is samengesteld door een team professionals bestaande uit een voedingsdeskundige, psycholoog, sport fysioloog, dermatoloog en apothekers.

bron: www.blissfuel.eu