Jolanda Dijkman Huidcoach
hannah_producten

Juliette Armand

De zonnige dagen komen er weer aan en op het gebied van zonproducten heb ik een nieuwe favoriet: de zonproducten van Juliette Armand. Deze innovatieve lijn is ontwikkeld denkend vanuit huidtype in plaats van SPF- nummers!

juliette-armand-zonproducten

Het kleurpigment in dit product werkt egaliserend, dekkend en neemt roodheid in het gezicht weg

Zelf heb ik verschillende zonproducten van Juliette Armand uitgeprobeerd. Mijn absolute favoriet is de Sun Film SPF30. Dit komt doordat er een lichte kleur aan is toegevoegd, waardoor er geen witte waas op de huid blijft zitten. Het kleurpigment in dit product werkt egaliserend, dekkend en neemt roodheid in het gezicht weg. Het product beschermt goed en laat je huid er stralend uitzien, door de glow die het achterlaat.

De lichte pigmentatie zorgt ervoor dat de huid er mooier uit ziet en het fijne is ook dat het product niet vet is, waardoor het glimmende effect van een zonproduct achterwege blijft. Doordat het niet glimt, is het fijn om het product gedurende de dag bij te werken, zodat de huid er weer stralend uit ziet.

Voor een goede bescherming en een stralende huid zonder witte waas

Daarnaast is er de Color Control Cream, die door het combineren van verschillende pigmenten een dekking geeft die zich aanpast aan de natuurlijke huidskleur. Dit product zorg voor een stralende huid en jeugdige uitstraling en is dan ook een geschikt alternatief voor de foundation.

Het laatste product is de Sunfilm Body Fluid Spray SPF20, dit is een UV-beschermingsspray voor het lichaam. De UV-beschermingsspray heeft een delicate textuur en wordt snel opgenomen door de huid. Naast zonbescherming biedt het hydratatie, verkoeling en een egale bruining van de huid.

Kom de zonproducten van Juliette Armand zien en voelen tijdens uw behandeling!